Festival Bruiloft

Willen jullie graag een bruiloft in de sfeer van je eigen festival? Een dag waarop jullie met jullie vrienden en familie genieten van lekker eten en drinken en het liefst de hele dag in de buitenlucht zijn? Als dit gevoel jullie aanspreekt dan is een festivalbruiloft perfect voor jullie.

Zeg ‘Ja’ onder de appelbomen

Geef elkaar het ‘ja-woord’ in de tuin onder de appelbomen. Een romantische plek voor jullie ceremonie. Of spreek jullie geloften uit met jullie blote voeten in het zand. Op het strandje voelt het bijna alsof je op Ibiza bent. De tuin is helemaal versierd in festival sfeer met bijvoorbeeld vlaggetjes, lampionnen en strobalen.

Het is ook mogelijk om in het naastgelegen witte kerkje te trouwen. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op hun website. 

Taartenbuffet in festivalsfeer

Wanneer je houdt van de festival sfeer is een taartenbuffet een heel origineel alternatief voor de traditionele bruidstaart. Je kunt een aantal familieleden vragen een zelfgemaakte taart mee te nemen of wij kunnen in overleg met jullie een prachtige zoete tafel regelen. Het is niet alleen leuk om van allerlei verschillende dingen te proeven maar het ziet er nog eens geweldig uit! Wij zetten alles voor jullie klaar op boomstammetjes, schalen en etagères en we zorgen voor koffie en thee. Of we regelen een echte Barista met een ‘koffie-tuktuk’. Zo krijg je nog meer het festival gevoel. Er is van alles mogelijk op jullie festival bruiloft.

Foodtruck’s op je festival bruiloft

Ook wat betreft het eten willen jullie een ongedwongen sfeer. Geen tafelschikking of 6-gangen diner maar lekkere tapas uit een foodtruck en een uitgebreide BBQ. Met z’n allen in de tuin genieten van elkaars gezelschap en lekker eten. We hebben zelf een foodtruck en een BBQ-bakfiets, deze passen helemaal in de festivalsfeer. De hele dag serveren we uit de foodtruck lekkere hapjes zoals diverse warme en koude tapas, een soepje en we toveren hem ook zo om tot ijscokar met heerlijk schepijs.

Festival Bruiloft

Jullie eigen festival compleet met strobalen, vlaggetjes, prikkabels, lampionnen en foodtrucks. Als de schemering valt gaan de kaarsen aan, worden de lichten gedimd en de lampionnen verlichten de tuin. Let’s dance!

Let’s dance!

Als de schemering valt gaan de kaarsen aan, worden de lichten gedimd en de lampionnen verlichten de tuin. Let’s dance! De DJ of band zorgt voor lekkere dansmuziek en in de foodtruck worden de hele avond lekker snacks en tapas gemaakt.

Overnachten

Jullie kunnen overnachten in onze romantische bruidssuite. ’s Morgens staat er een uitgebreid ontbijt klaar en zo kunnen jullie nog even nagenieten van het feest. Naast de bruidssuite zijn er ook een aantal gastenkamers. Daarin kunnen eventueel ook een aantal vrienden of familieleden overnachten.

Een festival bruiloft op maat

Elk bruidspaar en elke bruiloft is uniek. Niets is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de locatie. Daarom nodigen we jullie graag uit om eens bij ons te komen kijken en de mogelijkheden voor jullie festival bruiloft te bespreken. We nemen jullie wensen door en maken samen een plan en een offerte op maat. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Festival Deal

13.30  Ontvangst gasten

14.00  Ceremonie in de tuin onder de appelbomen

14.45   Cocktails geserveerd uit scooterbar

15.00  Taartenbuffet/ Barista in de foodtruck met koffie en thee

16.00  Foto’s / hapjes / drankjes

17.00  Soepje geserveerd uit foodtruck

18.00  Grill- en Barbecue gerechten geserveerd uit bakfiets

19.30   Schepijs geserveerd uit foodtruck

20.30  Feestavond / onbeperkt drankjes

20.30 – 0.30  Tapas en  snack’ s geserveerd uit foodtruck

Inclusief

 • Onbeperkt drankjes
 • Foodtruck(s)
 • Limonadebar
 • Love-letters
 • Licht en geluid
 • Overnachting in de bruidssuite
 • Ontbijt

€ 6785

Meerprijs per daggast: € 95,-
Meerprijs per avondgast: € 39,-

De prijzen zijn gebaseerd op een festival bruiloft van 20 daggasten en 90 feest gasten (inclusief bruidspaar)

Trouwen op Zondag

13.30 Ontvangst gasten

14.00 Ceremonie op het zandstrand of onder de appelbomen

14.45 Toost met prosecco

15.00 Taart aansnijden/ koffie-thee

16.00 Foto’s / hapjes/ drankjes

17.00 Voorgerechtje

17.30 Koud- en warm dinerbuffet of barbecue

19.45 Dessert

20.15 Koffie/thee met chocolaatjes

21.00 Einde feest

Inclusief

 • Onbeperkt drankjes
 • Licht en geluid
 • Overnachting in de bruidssuite
 • Ontbijt

€ 4350

Deze deal is voor 35 personen.
Elke gast meer/ minder € 95

Voor kinderen speciale prijzen en
volop speel- en slaapgelegenheid

Ja, ik ben geïnteresseerd en wil graag een vrijblijvende afspraak maken.