Bijzondere trouwlocatie bij Groningen: Het strand, de tuin, het witte kerkje, lekker eten en een knalfeest.

Trouwen op het strand, in de tuin of op het overdekt terras. Proosten met prosecco, taart aansnijden, koffie en thee, goede bediening en onbeperkt drankjes. De trouwlocatie bij Groningen exclusief voor jullie, een heerlijk dinerbuffet en een swingend feest met muziek die jullie leuk vinden! Een uitgebreid warm en koud bittergarnituur, onbeperkt drankjes en een puntzak patat als afsluiter. Zo zou jullie bruiloft eruit kunnen zien……..

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, waar wij in overleg geheel naar wens een vrijblijvende offerte voor kunnen maken!

2016-10-17-22-02-47-2

Nieuw: Festival Bruiloft

Trouwen in festival sfeer …. tegenwoordig helemaal hip! Geen 3-delig kostuum, maar lekker met je blote voeten in het zand of gras. De hele dag door lekkere hapjes en drankjes geserveerd uit een food truck, buffet van zelfgemaakte taarten, strobalen in de tuin, kleedjes, hoelahoep’s, vrolijke slingers, leuke festival borden, bistro stoeltjes en een oude bakfiets omgetoverd tot een rijdende buiten keuken. ’s Avonds een swingende band of een trendy DJ. Zien jullie het al voor je? Jullie eigen bruiloft helemaal in festivalsfeer.
ida_remco_klein-262

Trouwen in een middeleeuws kerkje?

In het witte middeleeuwse kerkje in “de achtertuin” van de Kruimel is het heel romantisch om te trouwen. In de kerk kan zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk worden voltrokken. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk: s’ middags trouwen op het zandstrand voor de burgerlijke stand en s’ avonds met alle gasten erbij de dienst in de kerk. De kerk mag naar eigen idee aangekleed en versierd worden.
IMG_4320

Trouwen op het strand

Het is ook mogelijk om te trouwen op het privé zandstrand bij de Kruimel. Er is een bamboe prieel, een loper, witte klapstoeltjes, witte kussentjes, banken, een standaard voor de ambtenaar en comfortabele stoelen voor het bruidspaar. Een bijzondere trouwlocatie!

Bij deze ceremonie waan je je in buitenlandse sferen met een toast op het strand als afsluiting. Prachtige fotomomenten!

eind juni 2014 008

Trouwen in de landelijke tuin

Onder de appelbomen van de landelijke tuin kunnen jullie elkaar ook het ja-woord geven.
De romantiek en het buitengevoel geven hier toch een hele bijzonder sfeer. We kunnen de opstelling voor de ceremonie in overleg met jullie klaar zetten met stoelen naar eigen keuze. In de besloten tuin kunnen ook kinderen lekker hun gang gaan en tussendoor in de boomhut spelen. We kunnen muziek voor jullie draaien en na de plechtigheid bijvoorbeeld prosecco serveren. Bij minder goed weer kunnen we de ceremonie verplaatsen naar het overdekt tuin terras.

Trouwlocatie Groningen met besloten feest

De Kruimel is een bijzondere trouwlocatie bij Groningen waar alleen besloten feesten worden gevierd. De gehele trouwlocatie is dus exclusief voor jullie zodat alle aandacht, zowel in de keuken als bij de bediening, alleen op jullie feest gericht is. Op die manier kunnen wij er een TOP feest te maken!

Overnachting

Vanaf 2017 is het ook mogelijk te overnachten in de Kruimel. De prijzen van de TrouwDeals zijn inclusief overnachting met bruidssuite.

Voor mensen met een lichamelijke beperking is er een mindervalidentoilet aanwezig.

Foto’s

Ook foto’s maken is geen enkel probleem; zo bieden de vijver met zandstrand en de ruime en landelijke tuin met fruitbomen de ideale mogelijkheid om prachtige foto’s van jullie huwelijk te maken.

Trouwen op zondag

Het is ook mogelijk om op zondag te trouwen

Tips

Vanaf 2017 heeft de Kruimel ook een bruidsuite en mogelijkheden voor gasten om te blijven overnachten.
Wij kunnen jullie tips geven over bijvoorbeeld een leuke trouwambtenaar, een goede fotograaf of een DJ voor een top feest!

Videoimpressie: Bruiloft Rik & Elina

Ja, ik ben geïnteresseerd en wil graag een vrijblijvende afspraak maken.

    Reviews