Een winterbruiloft is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar trouwen in de winter heeft een charme die je niet verwacht. De kaarsen branden, er staan vuurkorven en houtkachels buiten en binnen is het knus en warm. Met sneeuwgarantie heb je bij de kruimel een echte witte bruiloft en maak je er een onvergetelijke en romantische dag van.

Winterbruiloft bij De Kruimel

In de winter is het naastgelegen Witte Kerkje een hele romantische plek om te gaan trouwen. Zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk kan hier voltrokken worden. Kijk voor meer informatie op de website van het Witte Kerkje.

Na de ceremonie serveren we bijvoorbeeld een wintercocktail of prosecco om een toost uit te brengen. Jullie bruidstaart of taarten buffet staat klaar op boomstammetjes, houten planken en etagères. Jullie snijden hem aan en wij serveren het verder voor jullie uit. Ook zorgen we voor koffie en thee.

Omdat het dan nog licht is, is dit ook een goed moment om foto’s met jullie gasten te maken.

Daarna serveren we lekkere hapjes, zijn er onbeperkt drankjes en is er bijvoorbeeld glühwein en warme chocolademelk.

Je kunt ook “gewoon” aan de bar trouwen. Het bruidspaar aan de bar, de getuigen aan de stamtafel en de ambtenaar achter de toog. Een hele speciale plek voor de ceremonie, vooral als jullie elkaar aan de bar hebben leren kennen!

Of je houdt de ceremonie op ons overdekte en verwarmde tuinterras. De verlichting en heaters zorgen voor een warme en knusse sfeer en buiten branden de kachels en de vuurkorven.

Winterbruiloft met BBQ

Je denkt misschien niet zo snel aan een BBQ in de winter. Maar het is juist een heerlijke verrassing voor jullie gasten. De houtkachel brandt en onze kok bereidt buiten bij de vuurkorven (eventueel in een mooie tent) verschillende soorten vlees, vis en groenten.. In het verwarmde tuinterras is het knus en gezellig en daar staat een heerlijk bijgerechten buffet klaar.

Dinerbuffet of 3 of 4 gangen diner

Jullie kunnen ook kiezen voor een dinerbuffet met verschillende winterse gerechten. En met een kleiner gezelschap kunnen we ook een 3 of 4 gangen diner aan een mooie gedekte tafel serveren. 

Walking diner

Een ‘walking diner’ met bijvoorbeeld een amuse vooraf, een soepje in een emaillen beker, het hoofdgerecht in buffetvorm en als toetje bijvoorbeeld schepijs uit de bellytray. Een originele en informele manier om te dineren op jullie winterbruiloft! Buiten is het koud en binnen zijn jullie heerlijk aan het borrelen, kletsen en genieten van allerlei lekkere hapjes.

Knalfeest in wintersfeer

De kaarsen branden, de DJ staat klaar, de lichten zijn gedimd en buiten brandt de vuurtafel en de kachel. Kortom; een hele romantische sfeer op jullie winterbruiloft. Wanneer het feest begint gaan de voetjes van de vloer. We serveren allerlei lekkere warme en koude hapjes en zijn er onbeperkt drankjes. Als afsluiter van de avond serveren we een puntzak patat met mayonaise of een lekker broodje warme beenham met honing-mosterdsaus.

Overnachten in de bruidssuite

Jullie kunnen overnachten in onze romantische bruidssuite. ‘s Morgens staat er een uitgebreid ontbijt klaar en kunnen jullie nog even nagenieten van het feest. Naast de bruidssuite zijn er ook een aantal gastenkamers. Daarin kunnen eventueel ook een aantal vrienden of familieleden overnachten.

Winterbruiloft

Trouwen in het witte kerkje*, het overdekte tuinterras of aan de bar. Deze deal is geldig in de maanden november t/m maart

13.30 Ontvangst Gasten

14.00 Ceremonie

14.45 Toost met wintercocktails

15.00 Taart aansnijden/ koffie-thee

16.30 Foto’s / hapjes/ drankjes

17.30 Soep geserveerd in een emaillen beker

18.00 Winter bbq, diner of buffet

19.15 Apfelstrudel met vanille roomijs en slagroom

20.30 Feestavond / hapjes/ drankjes

00.30 Broodje beenham met honing-mosterd saus

Inclusief

  • Sneeuwgarantie
  • Licht en geluid
  • Glühwein- en warme chocolademelkbar
  • Marshmellows
  • Sfeerverlichting, kaarsen, vuurtafel en vuurkorven

€ 5695

€ 5350

Meerprijs per daggast: € 75
Meerprijs per avondgast: € 31
* Optioneel sneeuwkanon bij te boeken

Ja, ik ben geïnteresseerd en wil graag een vrijblijvende afspraak maken.

Een winterbruiloft op maat

Elk bruidspaar en elke bruiloft is uniek. Niets is zo belangrijk als een goed gevoel hebben bij de locatie. Daarom nodigen we jullie graag uit om eens bij ons te komen kijken en de mogelijkheden voor jullie winterbruiloft te bespreken. We nemen jullie wensen door en maken samen een plan en een offerte op maat. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Wil je een bruiloft met een romantische en knusse sfeer? Dan is een winterbruiloft bij De Kruimel heel geschikt!