Vanaf het eerste contact met Ilona hadden we direct een gevoel van thuiskomen. Door covid moesten wij onze bruiloft helaas een jaartje uitstellen, maar ook dit was geen enkel probleem en werd met heel veel begrip geregeld! Een mooie locatie waar voldoende ruimte was voor onze en alle gasten. Onze familieleden konden blijven slapen, wat er voor zorgde dat je de volgende dag nog even in je huwelijksbubbel kunt blijven. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Kiki was favoriet bij onze gasten, ze zorgde voor een glimlach bij iedereen. Het eten was lekker en ruim voldoende. Kortom wij kijken terug op een geweldige dag!

Sophie & Derk
15 juli 2021

De Kruimel is een werkelijk fantastische locatie om je bruiloft te vieren. Het is ons inziens onmogelijk om niet verliefd te worden op deze schitterende locatie. Na de eerst bezichtiging waren we dan ook op slag verliefd en hebben we niet eens meer naar een andere locatie gekeken. Wat heel fijn is aan de Kruimel is dat er zo ongelooflijk veel opties zijn om je ideale bruiloft zelf samen te stellen. Een food truck, silent disco, cocktails, teil met speciaal bier, zelf tappen.. Een formeel diner tot een barbecue. De ceremonie vond vanwege veel daggasten plaats onder de appelboom, waarvoor heel eenvoudig een grote tent bij hebben kunnen boeken. Er was meer dan genoeg ruimte voor al onze gasten en vanwege de stilte op en rond het terrein is er geen geluidsinstallatie nodig om jezelf verstaanbaar te maken. Wij hebben gekozen voor cocktails, een teil met speciaal bier en een barbecue met onze gasten omdat voor ons een relaxte bruiloft de juiste keuze was. Daarin heeft de locatie aan al onze wensen voldaan. Van alles was meer dan genoeg, het is onmogelijk om te kort te komen. Wij hebben ervoor gekozen om na de bruiloft op de locatie te blijven slapen. Er is ook ruimte voor vrienden en familie indien gewenst! De bruidssuite is heerlijk groot en heeft een grote badkamer (inclusief bad!). Het ontbijt was ook weer goed verzorgd en we hebben met een klein groepje vrienden in de ochtend buiten kunnen genieten van de dag daarvoor en elkaar. Onze bruiloft is éénmaal uitgesteld en één maal aangepast vanwege coronamaatregelen. Dat is stressvol voor een bruidspaar, maar Ilona was werkelijk een rots in de branding. Ze nam alle tijd, dacht mee, stelde ons gerust en past aan voor je waar nodig om alles tot een onvergetelijke dag te maken. Waar de locatie an sich al werkelijk fantastisch is, is het personeel daadwerkelijk de kers op de taart. Je hoeft als bruidspaar je nergens druk om te maken en alleen maar te genieten. Het was werkelijk een dag om nooit te vergeten. En de locatie heeft daar een gigantisch aandeel in gehad.

Sjoerd & Henriëtte
10 juli 2021

Vanaf de eerste ontmoeting voelde het goed. De locatie is zo mooi en ongedwongen precies wat we zochten. Ivm met Corona de bruiloft moeten verplaatsen maar hier ook alle medewerking weer. We hebben echt een geweldige dag gehad en dat horen we ook nog steeds van de gasten terug.

Marianne & Erik
09 juli 2021

Het Kruimel-team is ontzettend betrokken en enthousiast. Ze laten je echt speciaal voelen, ondanks dat ze heel wat bruiloften hebben. Ze denken met je mee en komen snel met oplossingen bij eventuele problemen. De locatie is prachtig en je kunt zien dat heel hun hart in het bedrijf zit. Én zeker niet duur! Extra pluspunt: de omgang met dieetwensen en allergieën is echt uitstekend!!!

Thomas en Inge
01 juli 2021

Wij zijn op 15 mei 2021 getrouwd en we hebben een prachtige dag gehad. Gezien COVID en de maatregelen hebben wij vanaf dag 1 goed met het team van de Kruimel kunnen overleggen wat mogelijk was. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld, we hebben zelf helemaal nergens naar om hoeven kijken. Van de oppas voor onze kindjes, tot de eigen gemaakte cocktails alles was super geregeld!! Nogmaals dank voor de geweldige dag.

Bart en Léonie
15 mei 2021

Wij zijn getrouwd op 8 mei 2021. Met een persoonlijke ceremonie. Heel fijn en bijzonder mooi moment. Coronatijd, hoge besmettingen, ic’s vol en onze wens om te trouwen. We hadden het al 3 keer uitgesteld en wilden nu heel graag de knoop doorhakken. We hebben met de kruimel veel contact gehad. Veiligheid en RIVM maatregelen voorop en vandaar uit verder. Dat is gelukt en hoe!!! We hadden nooit gedacht, dat het zo’n fantastische dag zou worden. Heel, héél goed verzorgd, eten en drinken genoeg. Wij als bruidspaar en de gasten, die zich op hun gemak voelden en plezier hadden. Mensen hadden het naar hun zin! Met z’n allen hebben we een mooie dag gehad. Dat is echt wel belangrijk. Ongedwongen/gemoedelijk/gastvrij/professioneel/mooie ambiance/lieve mensen. Kortom fantastisch!

Pluspunten:
Prachtige accommodatie! Goed verzorgd. Gasten worden verwent. Gemoedelijk/gezellig/chique/romantisch/en jezelf mogen zijn. Dat brengt het tot een compleet plaatje.

Minpunten:
geen

Melle en Annelies
08 mei 2021

We hebben een geweldige bruiloft gehad. Op het laatste moment werd nog besloten om toch buiten te trouwen. Dit was allemaal geen probleem en werd direct geregeld. Toen we voor de eerste keer kwamen kijken op deze locatie zeiden we tegen elkaar, toen we weer naar buiten liepen: dit is hem he. We zijn ook niet naar andere locaties wezen kijken, want dit is hem. En ook nu de bruiloft geweest is, is het hem nog steeds.

De Kruimel is de ideale locatie om te trouwen. Binnen ziet alles er heel gezellig uit en buiten is het ontzettend mooi om onder de appelboom te trouwen. Er wordt super goed met je meegedacht om de mooist denkbare dag te bedenken, zelfs in coronatijd!

Erik van der Heide
09 oktober 2020

Wij hebben een fantastische dag gehad bij de Kruimel. Het personeel dacht erg goed met ons mee wanneer er dingen anders gingen dan gepland in de voorbereidingen. Ze stonden heel erg open voor onze ideeën en wensen. Het personeel was ontzettend vriendelijk voor, tijdens en na de bruiloft. De sfeer op de locatie is licht, fris en gezellig. Er zijn vele voorzieningen voor handen (beamer, losse box, biertap, zitjes) wat maakt dat er in de voorbereidingen weinig extra werk nodig was voor ons als bruidspaar.

Aliët Slot
1 oktober 2020

Voor je perfecte dag moet je bij de kruimel aanwezig zijn! Vanaf dag 1 denkt het lieve personeel met je mee, komt met leuke ideeën en zelfs als het op je grote dag nog anders zal moeten is dat ook geen probleem! Super mooie locatie met veel mogelijkheden. Niks is te gek!

Angela Coenraad
24 september 2020

Voor ons was het een sprookje om in mee te gaan, alles om ons heen was betoverend mooi. Onze gasten hebben genoten en voor de kinderen was het een hele mooie speeltuin wat hun aanwezigheid voor de hele bruiloft tot een waar feest maakte. Niet te vergeten dat een bruiloft niet alleen om de bruid en bruidegom gaat maar ook om het feest, heerlijk eten, versnaperingen en drank in overvloed aanwezig, verzorgd door zeer attente medewerkers die de gasten gewaardeerd hebben. Wij hadden een band met muziek uit de jaren 60/70, live performance blijft een must die de sfeer in en om de dansvloer heerlijk positief beïnvloed. De kruimel heeft gelukkig alles wat nodig is om voor live spelende artiesten hun bijdrage aan het feest professioneel te kunnen uitvoeren, geluid en andere zaken kwamen zeer goed tot uiting .. Maar waar het om gaat is het moment, dat moment, ons moment en die werd onvergetelijk..

Nancy Smith
11 september 2020

Super mooie locatie met ontzettend vriendelijk personeel. Het was echt een top dag! Wij hadden een festival wedding bij de kruimel wat echt fantastisch was! We hebben heel erg genoten! Mensen die een trouwlocatie zoeken zullen we allemaal de kruimel in gasselte aanraden! Liefs Arnold & Samantha

Arnold Ottens
4 september 2020

Wat een top locatie is de kruimel in gasselte! Super fijn personeel en alles is bespreekbaar. Wij hadden een festival wedding bij de kruimel.en het was echt perfect! We raden iedereen die graag trouwen wil om dit op deze locatie te doen. Alles wat je graag wilt is bij de kruimel bespreekbaar. Lieve mensen van de kruimel in gasselte bedankt voor deze prachtige dag

Samantha Ottens-Schoonhoven
4 september 2020

Onze bruiloft is niet alleen door ons als onvergetelijk ervaren, maar ook door onze gasten. Zoveel complimenten krijgen wij over hoe alles daar georganiseerd was, hoe lief ze waren en hoe heerlijk ze gegeten hebben. Wij ervaren het uiteraard net zo! Wij willen de dag en de sfeer wel 100 keer herbeleven. Nou waren ze niet alleen op de dag zelf grandioos, ook in de maanden daarvoor. Je had op vragen altijd direct reactie en ze dachten in alles met je mee. Al wilde je iedere maand langskomen om de bruiloft door te nemen, niks was hun te gek. Wij raden iedereen aan: wil je een ONVERGETELIJK (ONBEZONNEN) BRUILOFT en dat iedereen het hier nog jarenlang overheeft, ga dan langs de Kruimel! Wij verzekeren je dat je opslag verliefd wordt op deze locatie en op hun gastvrijheid!

Sanne Mulder
27 augustus 2020

Wij zijn op 08-08-2020 getrouwd bij de prachtige locatie De Kruimel te Gasselte. Vanaf het moment dat wij contact met hun hadden gehad, hadden wij hier direct een goed gevoel bij. We werden direct warm ontvangen en kregen een uitgebreide rondleiding. Er werd steeds direct gereageerd op de mails die wij hebben gestuurd. Er werd met ons meegedacht hoe wij onze speciale dag in konden richten. We hebben meerdere mogelijkheden gehad om op de locatie te komen en hier al onze vragen te stellen. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld! Wij zijn getrouwd onder de appelboom waar er na de ceremonie moeiteloos leuke zitjes werden gecreëerd zonder dat wij hier last van hebben gehad. Al het werk werd uit handen genomen. Wij hebben genoten van een heerlijke BBQ waarbij er bijgerechten, vlees en vis werden klaargemaakt. Nadien hebben wij een geweldig feest in het café gehad. Wij hebben vele complimenten gehad over de locatie. Wij willen alle medewerkers bedanken voor onze prachtige dag en de constante persoonlijke aandacht!

Eline van der Struik-Bleijendaal
8 augustus 2020

We zijn nog sprakeloos We hebben een prachtige mooie dag gehad alles was tot op de puntjes verzorgd met een super mooi feest erna Niemand heeft zich een moment verveeld Huis Dj Robert Smit is ook echt een aanrader Maakt er super mooi feestje van De dag is echt omgevlogen Christian Wendy Delilah en djanilah

Christian Siks
27 juli 2020

Wij zijn nog steeds sprakeloos na onze trouwdag bij de Kruimel.. De dag was fantastisch, de sfeer was geweldig. Alles kon en alles mocht… Dit begon al in het voortraject waar alle ideeën welkom waren en alles mogelijk was zonder dat het invloed had op de prijs. De dag zelf was fenomenaal, de bediening was uitmuntend en de Kruimel heeft een geweldige uitstraling waardoor iedereen zich thuis voelde. We hebben ook ontzettend veel complimenten van onze gasten gekregen over de Kruimel. We kunnen het iedereen aanraden hier te trouwen, het zal sowieso fantastisch zijn.

Anneke Bakker
24 juli 2020

11 July 2020 Een super bruiloft hebben wij gehad. Alles tot in de puntjes geregeld. Getrouwd op het strandje, alles versierd in festival sfeer , zitjes, Lekker eten , goede bediening. Met recht een toplocatie. Bedankt Carolien en medewerkers

Selma Mekkelholt
11 juli 2020

Op 10-07-2020 zijn wij getrouwd bij de Kruimel. Vanaf het eerste moment wisten wij dat dit de locatie was waar we wilden trouwen. De dag van ons gesprek hadden we al een offerte. Bijna alles was mogelijk en ze denken met je mee. Het tussentijdse contact was top. Het was namelijk erg onzeker of de dag door kon gaan ivm corona. De dag zelf was super verzorgd. Het eten was heerlijk, de bediening top. We hebben alleen maar complimenten mogen ontvangen van onze gasten. Kortom het was een topdag om nooit te vergeten! Iedereen van de Kruimel, bedankt!

Sharona Winkel
10 juli 2020

Een bruiloft tijdens corona is maatwerk. De Kruimel dacht heel goed mee in het hele traject, zodat wij alsnog onze droomdag konden beleven. De hele dag was buiten en was door het festivalthema ruim opgezet. We hebben de dag in een bubbel geleefd, waarbij we corona samen met onze gasten even konden vergeten. Het was een onvergetelijke dag!

T van ’t Westende
11 juni 2020

Wat een fantastische dag hebben wij gehad! Ilona en Carolien hadden alles tot in de puntjes geregeld. We hadden een bruiloft helemaal in festival sfeer, met foodtrucks, LOVE letters, prikkabels, festivalbordjes, lampionnen in de bomen, vlaggenlijnen, wijnkoelers en als klap op de vuurpijl een prachtige bohemian tent. Het eten was heerlijk en de bediening snel, attent en vriendelijk. Parkeren ging ook prima, de gasten werden met borden naar de kerk geleid waar parkeer gelegenheid genoeg was. Al met al een top dag! Bedankt Kruimel team!

Annet de Graaf
9 juni 2020

Op 7 juni 2020 zijn wij getrouwd bij de Kruimel. Wat een geweldige locatie is dit. We hebben de gehele dag genoten en alles was perfect! Heerlijk eten en drinken, gezelligheid, alles goed geregeld en fijn. Door de vele mogelijkheden en keuzes kun je je bruiloft zo indelen zoals je het zelf graag zou willen, niets is te gek. Zeker in deze corona tijd was alles erg onzeker. Het personeel van de Kruimel denkt mee en denkt in oplossingen. De Kruimel, nogmaals super bedankt voor jullie inzet en voor deze perfecte, onvergetelijke dag. Hier kunnen we de rest van ons leven met een fijn gevoel op terug kijken.

Milou van den Berg-Officier
7 juni 2020

We droomden er al jaren van om te trouwen bij de Kruimel. Door hun ervaring en passie hoef je als bruidspaar nergens aan te denken. We konden van te voren goed onze wensen bespreken en de mogelijkheden bij de Kruimel. De dag is perfect verlopen. Uitstekende bediening die oog heeft voor alle gasten en ook af en toe wat extra aandacht schenkt aan het bruidspaar. Het eten was erg lekker en divers. We hebben veel complimenten gehad van de bruiloftsgasten over de service en het eten. Ook DJ Jan die we via de Kruimel konden inhuren, maakte er een waar feest van precies naar onze wensen. De overnachting met het ontbijt waren goed verzorgd. Na het feest konden we ons fijn terugtrekken met de gasten die naar onze keuze bleven slapen. Zelfs toen werden we nog goed voorzien in drankje. Kortom, we zijn super tevreden en kijken nu al uit naar het volgende feest bij de Kruimel!

Pauline Dekker
20 februari 2020

Gegarandeerd een geweldige sfeer, en hele goede werknemers/eigenaren! Je komt echt helemaal niks te kort. contact met de locatie is ook super! Alles is mogelijk en niks is te gek:)

Gerald Lok
07 februari 2020

Het was een topdag. De bediening is goed en interactief. Het eten werd super geserveerd en ruim voldoende. De vuurtafel en zelf het biertje kunnen tappen werd zeer goed ontvangen door de mannen. De tap staat vol open tijdens de avond en het ontbreekt de gasten aan niets. De dansvloer heeft de gehele vol gestaan met een hele fantastische sfeer op muziekgebied. Alle gasten waren oprecht verrast van de gezelligheid en de gasten mixten hierdoor de gehele avond.

Fred Kluitenberg
08 november 2019

Op 13 september 2019 gaven wij elkaar het JA! woord in de Kruimel te Gasselte. Het personeel was hartelijk. Alles was tot in de puntjes geregeld. Onze gasten en wij hebben de dag beleefd alsof we thuis waren. Wij hadden ons geen betere dag kunnen wensen. | Het werk wat de Kruimel leverde is van hoogstaand kwaliteit. Een 10 is het hoogte, maar het personeel geeft 110% Zoals wij de dag hebben beleefd hebben is in geen cijfer uit te drukken. Met een trots en blij gevoel kijken wij terug op deze mooie dag en prachtige locatie. Een dag met een gouden randje, door dit samen te kunnen vieren met alle lieve mensen om ons heen. Dit op deze mooie plek. Dankjulliewel!

Iris Messchendorp Esser
13 september 2019

Supermooie plek, alles in huis, sfeervolle feestlocatie, prachtige tuin, warme mensen, we konden altijd met vragen terecht, heerlijk eten, leuk dat familie er ook kan blijven overnachten en samen ontbijten, superleuke huis-DJ (Marcel Huisman) gekregen via Carolien

Willem Jan Lanning
31 augustus 2019

Wij zijn gisteren 10-08-2019 getrouwd in de prachtige tuin van de Kruimel. En wat hebben wij genoten! We hebben uitstekend overleg gehad met het personeel over de dag zelf, zelfs bij mensen met voedsel allergieën wordt er alles aan gedaan om ze optimaal te laten genieten! En op de dag zelf hebben wij nergens om hoeven te denken.. Laat het feestje maar aan de Kruimel over en alles komt goed! Het is teveel om allemaal in 1 bericht te zetten met een beperkt aantal regels! Maar echt chapeau lieve Dries, Carolien, Ilona en team de Kruimel! Niemand neemt ons deze geweldige dag meer af waar jullie echt een steentje aan bij hebben gedragen!

Marcella Smith
10 augustus 2019

Alleen maar lof voor de Kruimel en haar personeel. Ze denken over alles mee en willen zo ver mogelijk alles voor je regelen. Het eten is heerlijk en het personeel op en top! We hebben een geweldige dag gehad!

Ricardo Fecken
19 juli 2019

Een dag om nooit te vergeten! Samen met onze twee meiden, een fantastische dag gehad. Wat was alles tot in de puntjes verzorgd en vanaf dag één heeft het personeel ons warm ontvangen. Zelfs de schoonmakers na onze overnachting maakten ons extra opgewekt in de ochtend. Het trouwen in de tuin onder de festivaltent, alles prachtig versierd en zoveel lekkers te eten. Ons geluk kon niet op . Wat bijzonder dat onze naasten ook konden blijven overnachten. Dit maakte het totale plaatje af. De tijd ging veel te snel voorbij… Het was fantastisch!
In overleg is alles mogelijk. Het personeel doet gezellig mee en de locatie is meer dan perfect

Daniëlle van der Ploeg-Kamps
12 juli 2019

In 1 woord GEWELDIG! We hebben er een jaar naar toe geleefd en wat gaat de dag snel voorbij..Zo jammer. We hebben genoten van de ongedwongen sfeer, het heerlijke eten en koffie, het top personeel en de geweldige tuin! Heerlijk overnachten en een super ontbijt de volgende ochtend! Over 12,5 jaar komen we weer..de02

Anja de Boer
6 juli 2019

FANTASTISCH! Wat hebben wij genoten bij de kruimel. Alles kan en alles mag. Carolien en iedereen van de Kruimel helpen jullie graag om jullie dag onvergetelijk te maken.

Femke van der Veen
29 mei 2019

Wat hebben we een mooie dag gehad! Trouwen in de tuin en een lekker ontspannen drankje. Heerlijke BBQ en ’s avonds een topfeest met DJ Jan Bakker (via de Kruimel geregeld). Wij konden optimaal genieten van onze dag en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Mede door het vriendelijke personeel. Ook in de voorbereiding zijn we goed geholpen. Alles kan en mag in overleg en ze doen hun uiterste best om jou te ontzorgen. Het thema ‘festival’ paste goed bij de ongedwongen sfeer die wij voor ogen hadden. Het witte kerkje is ook dichtbij en gezellig.

Rolf Pera
24 mei 2019

Wij vonden de dag geweldig. Bij de kruimel werden we vriendelijk ontvangen, en alles verliep zonder problemen. De ceremonie bij het zandstrand, wij zijn blij die keuze gemaakt te hebben. Het personeel heel erg vriendelijk als er iets was, ze stonden direct voor je klaar. Heerlijk eten. Echt helemaal top! We hebben niks anders dan van iedereen positieve berichten gehoord wat geweldig. Daar doen we het voor. En zo fijn dat wij met onze gasten konden blijven slapen. En smorgens een heerlijk ontbijt. Wij kunnen niet anders zeggen dan een dikke 10 dik verdient!

Renate Sagel-van Hoorn
10 mei 2010

Heerlijke bruiloft alles kon en mocht in overleg. Wij zijn met 20 mensen blijven slapen, waaronder onze kids. S avonds lag onze jongste om 21.00 uur op bed. Babyfoon achter de bar. Prima allemaal.

Lieneke Snippe
26 april 2019

We hebben een super mooie winterbruiloft gehad bij de Kruimel. Locatie was mooi winters aangekleed met kaarsen, kleedjes en vuurkorven. De winterbarbeque was heerlijk. Personeel was vriendelijk en als de glazen leeg waren werd dit meteen bijgevuld. Wat wij als erg prettig hebben ervaren is dat je met je familie kan blijven slapen en de volgende ochtend gezellig kan ontbijten in de bijgelegen huiskamer/ kamer. We hebben echt genoten.

Ellen van der Kooi
22 februari 2019

We hebben een geweldige dag gehad! Zowel in het voortraject als op de dag zelf was de communicatie heel goed en de medewerkers super vriendelijk. Vuurkorven, marshmallows, houtkachels, heaters, bontjes, enz., overal was aan gedacht! Ook de bruidssuite en gastenkamers zijn een enorm pluspunt. Super leuk om te blijven overnachten en ’s morgens heerlijk te ontbijten. We kunnen iedereen aanraden om bij de Kruimel je bruiloft te gaan vieren!

Manon van Dam
04 februari 2019

We hebben een geweldige trouwdag gehad! Alles was werkelijk heel goed geregeld.

Roy Witten
02 februari 2019

De Kruimel is de perfecte trouwlocatie! De Kruimel heeft onze verwachting overtroffen, zowel in het organiseren en plannen als in het uiteindelijke resultaat.we voelden ons gelijk serieus genomen! Ilona en Carolien hebben goed meegedacht en ons geholpen om de belangrijke beslissingen te nemen. Alle zorgen werden bij ons uit handen genomen.

We hebben een prachtige dag gehad, met een intieme en feestelijke sfeer en hebben geen seconde iets gemerkt van de organisatie. De aankleding was super, het eten was goed en de gasten waren allen zeer tevreden over de service.

We kunnen ons geen mooiere locatie of mooiere bruiloft voorstellen!!!

Jessica en Ansel
25-08-2019

We hebben een geweldige dag gehad op deze prachtige locatie.. niets is te gek echt op en top service bij de kruimel. Ze denken met je mee en verzorgen alles tot in de puntjes.. er hangt een heerlijke warme romantische sfeer mede dankzij alle leuke medewerkers. Een echte aanrader om hier de mooiste dag van je leven te vieren

Patrick en Melanie moget
13-09-2018

(Bijna) alles kan en alles mag! De Kruimel is super gastvrij en weet alle wensen om te toveren tot een prachtige trouwlocatie in jouw stijl! Onze Festival bruiloft op 14 juni 2018 was prachtig! De tuin was supermooi aangekleed, met zowel onze eigen decoratie als dat van de Kruimel. Het thema 'Festival' sprong er meteen uit! Met onze 40 gasten had onze bruiloft een heel intieme en warme sfeer, ook de kinderen hebben zich de hele dag vermaakt! Helaas kon door de regen onze ceremonie niet meer buiten in de tuin gehouden worden. Super snel is de gehele opstelling verplaatst naar onder de tent. Op deze manier waren we toch nog een beetje buiten! Door de geweldige service, de super mooie locatie, het altijd vriendelijke personeel en de gastvrijheid waarbij (bijna) alles mogelijk is, is onze dag onvergetelijk geworden!! Bedankt!

Nils & Nathalie Berlijn
14 juni 2018

Wat een fantastische locatie om te trouwen!! Een Geweldig team die je helpt met het organiseren van a tot z, alles is mogelijk. We hebben een onwijs mooie dag en een fantastische feest gehad.

Erik & Jannet Bruinsma-Uil
9 juni 2018

We hebben een super dag gehad. Het voortraject was ook heel fijn, met vragen konden we altijd terecht en mails werden direct beantwoord. Zelf een biertje tappen was ook heel leuk, het eten was top en de bediening was geweldig! We hadden het niet beter kunnen treffen! Elk ander feest vieren we in de Kruimel!!!

Nicole Bakker-de Sluis
20 september 2017

Van begin tot einde alles was onvergetelijk en we hadden het niet anders gewild. Het meedenken in de voorbereidingen, het altijd bereikbaar zijn voor overleg. Alles tot in de puntjes geregeld. Iedereen voelde zich meteen op zijn of haar gemak en met de enthousiasme van Dries en Carolien en de dames is het een topdag geweest. De ceremonie in de prachtige tuin, de heerlijke barbecue een geweldig feest en ter afsluiting blijven overnachten met onze dierbaren. Het kon niet beter. Overal is over nagedacht en is het ene nog mooier dan het andere. Wij hebben geen moment stress gehad en volop kunnen genieten. Diepe buiging en ontzettend bedankt!

Nicole Cremers
22 september 2017

Wij zijn 6 oktober 2017 getrouwd. We hebben een prachtige dag gehad bij de Kruimel! Het weer werkte niet mee maar dat mocht de pret niet drukken! De ceremonie was prachtig in het overdekte stuk. We mochten het versieren, aankleden en neerzetten naar onze eigen wensen. Na het feliciteren stonden onze eigen gebakken cupcakes al klaar. Super gedaan door het personeel! Het eten (BBQ) was top; voor elk wat wils en uitstekende kwaliteit. Nadat we uit de kerk terug kwamen en het feest kon beginnen was het personeel nog altijd even vriendelijk met een lach van oor tot oor. Vriendelijke bediening en lekkere hapjes. En ook de overnachting en het bijbehorende ontbijt was top! We hebben een onvergetelijke dag gehad, mede door alle medewerkers van de Kruimel. Heel erg bedankt!!!

Jacolien Boelens-Baptist
06 oktober 2017

Wij zijn 7 oktober getrouwd! Alles was gewoon perfect. Ondanks het slechte weer buiten, Hebben we een onvergetelijke dag gehad. We zijn binnen in de serre getrouwd. Personeel was ook super aardig en gezellig. Het eten was ook super voor elkaar. Een heerlijk buffet. S avonds een top feest met dj en lekkere hapjes. En na afloop met familie en vrienden slapen in het huis. Gezellig nakletsen met een borrel erbij. En s ochtends lekker samen ontbijten. Carolien is een super gastvrouw en denkt goed met je mee! Kortom een dag om nooit te vergeten!!!

Mark Mulder
07 oktober 2017

Wij hebben echt de mooiste dag gehad. Alles wat we van te voren hadden gehoopt en meer! Het eten was echt heel erg lekker en Carolien en Dries maar ook het andere personeel zijn heel erg vriendelijk en betrokken! Je hoeft die dag nergens aan te denken want alles is super geregeld. Het is ook zo gezellig bij de kruimel met de tuin, en het strandje en binnen! Je kan daar ook nog hele mooie foto's maken! Wij raden het echt aan 🙂

Wim Popken
31 augustus 2017
Jessica Sloots
27 augustus 2017

Trouwlocatie "de Kruimel" wat een aanrader. We hebben echt de mooiste en een onvergetelijke dag gehad. Onze diepste wens is in vervulling gegaan, want wij wilden heel graag in een tuin trouwen met prachtige bloemen en onder een appelboom. Dit alles is mogelijk bij "de Kruimel". Alles op één locatie ceremonie, diner, en feest. Na het feest hebben we met onze dierbare vrienden en familie gezamelijk op de locatie geslapen en s'ochtends genoten van een heerlijk ontbijt. echt een perfecte service. Het personeel is zeer gast vriendelijk. Wij raden iedereen "de Kruimel" aan. Bedankt voor deze fantastische dag. Lieve groetjes, Patricia & Werner

Werner Heidekamp
26 augustus 2017

Laat een review achter