Feestlocatie in Drenthe

De Kruimel is een bijzondere feestlocatie in Drenthe waar alleen besloten feesten worden gevierd. De gehele locatie is dus exclusief voor jullie, zodat alle aandacht alleen op jullie dag en feest gericht is. Je kunt er ook met je familie overnachten in de mooie groepsaccommodatie die geschikt is voor 20 personen.

Wij begrijpen dat ieder feest persoonlijk en uniek is. Onderstaande deals dienen als basis waarna we deze verder in- of aanvullen met jullie persoonlijke wensen. In een vrijblijvend oriënterend gesprek brengen wij jullie wensen in kaart en krijgen jullie van ons persoonlijk advies waar dat nodig is. Niets is zo belangrijk als een goed gevoel te hebben bij de locatie. Daarom nodigen wij jullie graag uit de Kruimel te komen bezichtigen, zodat we samen jullie wensen kunnen doornemen.

Dinner Deal

16.00     Ontvangst gasten

  • Zoutjes en nootjes op tafel
  • Hapjes en drankjes

18.00    Dinerbuffet of winterbarbecue

19.45   Koffie met chocola

€ 1550

 

Meerprijs : € 45,- p.p.

* Dit arrangement is gebaseerd op 30 personen.

** Bovenstaand arrangement kan ook op andere tijden en uitgebreid of aangepast worden met bijvoorbeeld een eenvoudiger buffet (grotere groepen), koffie met gebak, schepijs of een nagerecht.

Avond Deal

21.00   Ontvangst gasten

  • Zoutjes en nootjes op tafel
  • Warme en koude borrelhapjes
  • Gebruik muziek installatie licht / geluid
  • Onbeperkt drankjes

01.00   Einde feest

€ 1950

 

Meerprijs per persoon: € 33,-

* Dit arrangement is gebaseerd op 50 personen, inclusief licht en geluid. Wij kunnen ook voordelig een goeie DJ voor jullie regelen.

** Bovenstaand arrangement kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een puntzak friet of een scharrelbuffet met lekkere tapas en happerij.

Mensen met een lichamelijke beperking kunnen gebruik maken van het mindervalidentoilet.

In de keuken van feestlocatie de Kruimel worden alle maaltijden, buffetten en hapjes vers bereid. Met kruiden uit eigen tuin, vlees van het Gilde, huis gemarineerde saté, heerlijke visgerechten, verse groenten, huisgemaakte kruidenboter en tapenades en heerlijke salades.

Onze Keuken

Een winter barbecue is helemaal hip! Er is een houtkachel, een vuurtafel en een bakfiets die is omgebouwd tot rollende keuken. De mooie salades, leuke bijgerechten en verschillende sausen zijn zeker een aanrader! Voor diner buffetten zijn er diverse mogelijkheden: van een eenvoudig saté buffet tot een uitgebreid wereldbuffet, Spaanse tapas of een Hollandse variant zoals een stamppot buffet. Bij een feest met een kleinere groep gasten is een diner aan tafel natuurlijk ook hartikke leuk. Het is goed vertoeven in het overdekt tuin terras met gezellige terras heaters, een lange gedekte tafel met witte kleden, gevouwen servetten, wijnglazen, waterkannen, kaarsen en sfeerverlichting. We stellen samen een menu in verschillende gangen samen, met diverse keuzemogelijkheden in voor en hoofdgerechten.

Dennie&Valerie(574)

Ook de koude hapjes voor een feestavond worden vers bereid, zoals: zalm wraps, gevulde eitjes, garnalenhapjes en vers belegde toastjes…. maar ook kaas, een ingerold augurkje en droge worst ontbreken niet. Daarnaast serveren wij warme hapjes zoals kip hapjes, mini loempia’s, frikadelletjes, bladerdeeg hapjes en niet te vergeten onze (h)eerlijke echte bitterballen!

Bovenstaande deals zijn alleen buiten het trouwseizoen  te boeken. Van november t/m maart bent u van harte welkom voor uw besloten feest in de Kruimel. Kort van te voren zijn er vaak ook nog mooie data’ s beschikbaar in de lente en in de zomer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?Maak een vrijblijvende afspraak.