Feestlocatie

Besloten feesten

De Kruimel is een bijzondere feestlocatie in Drenthe waar alleen besloten feesten worden gevierd. De gehele locatie is dus exclusief voor jullie zodat alle aandacht, zowel in de keuken als bij de bediening, alleen op jullie feest gericht is. Op die manier doen wij er alles aan om van jullie feest een TOP feest te maken!

Je kunt bijvoorbeeld een feest geven in de namiddag met een mooi Wereldbuffet of Spaanse tappas. Een borrel of swingfeest s’ avonds vanaf 21.00 uur met een uitgebreid bittergarnituur of een leuk scharrelbuffet. Ook de muziek kunnen wij voor jullie draaien, in de Kruimel is van alles mogelijk! Wij maken heldere afspraken en hanteren transparante prijzen zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Jullie idee, samen werken wij het uit!

IMG_4227Landelijke Tuin

In de landelijke tuin kunnen mooie foto’s gemaakt worden en is er voldoende ruimte om te spelen. Er is een groot grasveld met een boomhut, glijbaan, wipwap, en genoeg ruimte om lekker te voetballen. Ook kinderen hebben het dus naar hun zin bij de Kruimel! Op het overdek tuin terras is het licht en zonnig en bij mooi weer kan de gehele wand aan de tuinkant open gezet worden. Ook met minder goed weer voelt het dan alsof je buiten bent. De tuin van de Kruimel is sfeervol verlicht. Bovendien is er een open haard en een vuurtafel, zodat het ook s’ avonds in de tuin prettig vertoeven is!

Bruin Café

Het bruine café is weer helemaal in. Retro en vintage…. een combinatie van vroeger en nu! De mahonie houten bar, sfeerverlichting, statafels, het trapje op de kelder onder het “opkamertje”…… het café van de Kruimel ademt sfeer! Gezellig borrelen, kletsen, eten en dansen… er is van alles mogelijk in de Kruimel! Tijdens een swingfeest is het café bij uitstek geschikt als grote dansvloer en is er voldoende ruimte voor een DJ of band. Bij de bar kunnen drankjes besteld worden; bij de tuinbar mag men zelf een biertje tappen of drank inschenken. Daarnaast is er altijd goede bediening. Zo krijgen jullie een feestlocatie met een informele, ongedwongen sfeer waar de Kruimel om bekend staat!

bruidegom-zelf-bier-tappenEigen biertje tappen?

Soms vinden gasten het leuk om hun eigen biertje te tappen of zelf een drankje in te schenken. Dat kan bij de bar op het overdekt terras. Daar komt het bier namelijk gewoon uit de muur! Er zit Hertog Jan in het fust en we hebben goede wijnen. Je kunt zelf je drankje inschenken of in het café bij de bar bestellen. Uiteraard is er ook goede bediening. Voor ieder wat wils!

Informeel, ongedwongen en sfeervol!

Mensen met een lichamelijke beperking kunnen gebruik maken van het mindervalidentoilet.

2016-10-21-15-41-06Onze keuken

In de keuken van feestlocatie de Kruimel worden alle maaltijden, buffetten en hapjes vers bereid. Met kruiden uit eigen tuin, vlees van het Gilde, huis gemarineerde saté, heerlijke visgerechten, verse groenten, huisgemaakte kruidenboter en salades met pijnboompitjes en zongedroogde tomaatjes.

Buiten koken, zoals grillen en bakken op de barbecue, behoort ook tot de mogelijkheden. De mooie salades, leuke bijgerechten en verschillende sausen zijn zeker een aanrader! Voor diner buffetten zijn er diverse mogelijkheden: een uitgebreid wereldbuffet, Spaanse tappas of lekkere Hollandse varianten zoals bijvoorbeeld een stamppot buffet. 2016-10-21-15-41-05-2Bij een feest met een kleinere groep gasten is een diner aan tafel natuurlijk ook een optie. Dit kan in overleg in meerdere gangen met diverse keuzemogelijkheden voor verschillende gerechten.

Ook de koude hapjes voor een feestavond worden vers bereid, zoals: zalmwraps, gevulde eitjes, garnalen en vers belegde toastjes…. maar ook de kaas en droge worst ontbreken niet. Daarnaast serveren wij warme hapjes zoals mini loempia’s, gehaktballetjes, kaasbroodjes en niet te vergeten onze (h)eerlijke echte bitterballen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?Maak een vrijblijvende afspraak.