Bijzondere trouwlocatie in Drenthe

Het strand, de tuin, het witte kerkje, lekker eten en een knalfeest.

Trouwen op het strand, in de tuin of op het overdekt terras, dat allemaal op een bijzondere trouwlocatie in Drenthe. Proosten met prosecco, taart, koffie en thee, goede bediening en onbeperkt drankjes. De trouwlocatie exclusief voor jullie, een heerlijk diner, buffet of bbq en een swingend feest met muziek die jullie leuk vinden! Warme en koude borrelhapjes, onbeperkt drank en een puntzak patat als afsluiter. Zo zou jullie bruiloft in Drenthe eruit kunnen zien……..

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, waar wij in overleg geheel naar wens een vrijblijvende offerte voor kunnen maken!

Nieuw

Winterbruiloft met 100% sneeuwgarantie!

Winterbruiloft

Trouwen in het witte kerkje*, het overdekte tuinterras of aan de bar. Deze deal is geldig in de maanden november t/m maart

13.30 Ontvangst Gasten

14.00 Ceremonie

14.45 Toost met wintercocktails

15.00 Taart aansnijden/ koffie-thee

16.30 Foto’s / hapjes/ drankjes

17.30 Soep geserveerd in een emaillen beker

18.00 Winter bbq, diner of buffet

19.15 Apfelstrudel met vanille roomijs en slagroom

20.30 Feestavond / hapjes/ drankjes

00.30 Broodje beenham met honing-mosterd saus

Inclusief

  • Sneeuwgarantie
  • Licht en geluid
  • Glühwein- en warme chocolademelkbar
  • Marshmellows
  • Sfeerverlichting, kaarsen, vuurtafel en vuurkorven

€ 5695

€ 5350

Meerprijs per daggast: € 75
Meerprijs per avondgast: € 31
* Meerprijs trouwen in het kerkje: € 320
* Optioneel sneeuwkanon bij te boeken

Festival Bruiloft

Trouwen in festival sfeer …. tegenwoordig helemaal hip! Geen 3-delig kostuum, maar lekker met je blote voeten in het zand of gras.

De hele dag door lekkere hapjes en drankjes geserveerd uit food trucks. Een buffet van zelfgemaakte taarten, chesterfield bankjes, strobalen en love-letters in de tuin. En natuurlijk kleedjes, vrolijke slingers, leuke festival borden, bistro stoeltjes en een oude bakfiets omgetoverd tot een rollende keuken. ’s Avonds een swingende band of een trendy DJ.

Zien jullie het al voor je? Jullie eigen bruiloft helemaal in festivalsfeer.

Ongedwongen Genieten

Trouwen in een middeleeuws kerkje?

In het witte middeleeuwse kerkje in “de achtertuin” van de Kruimel is het heel romantisch om te trouwen.

In de kerk kan zowel het burgerlijk als het kerkelijk huwelijk worden voltrokken. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk: ’s middags trouwen op het zandstrand voor de burgerlijke stand en ’s avonds, met alle gasten erbij, de dienst in de kerk. De kerk mag naar eigen idee aangekleed en versierd worden.

Trouwen op het strand

Het is ook mogelijk om te trouwen op het privé zandstrand bij de Kruimel. Er is een bamboe prieel, een loper en een standaard voor de ambtenaar. Ook zijn er witte klapstoeltjes, witte kussentjes, banken en comfortabele stoelen voor het bruidspaar. Een hele bijzondere trouwlocatie!

Bij deze ceremonie waan je je in buitenlandse sferen met een toost op het strand als afsluiting. Prachtige fotomomenten!

We droomden er al jaren van om bij de kruimel te trouwen

Robin en Pauline

Trouwen in de landelijke tuin

Onder de appelbomen van de landelijke tuin kunnen jullie je geloftes uitbrengen en de liefde bezegelen. De romantiek en het buitengevoel geven hier een hele bijzondere sfeer.

We kunnen de opstelling voor de ceremonie in overleg met jullie klaar zetten met stoelen naar eigen keuze. In de besloten tuin kunnen kinderen lekker hun gang gaan en tussendoor in de boomhut spelen. We kunnen muziek voor jullie draaien en na de plechtigheid bijvoorbeeld prosecco serveren. Bij minder goed weer kunnen we de ceremonie verplaatsen naar het overdekte tuin terras.

Trouwlocatie in Drenthe met besloten feest

De Kruimel is een bijzondere trouwlocatie in Drenthe waar alleen besloten feesten worden gevierd. De gehele trouwlocatie is dus exclusief voor jullie zodat alle aandacht, zowel in de keuken als bij de bediening, alleen op jullie feest gericht is. Op die manier kunnen wij er een TOP feest te maken!

Overnachting

Het is ook mogelijk te overnachten in de Kruimel. De prijzen van de TrouwDeals zijn inclusief overnachting met bruidssuite en ontbijt.

Overnachting

Het is ook mogelijk om op zondag te trouwen

Geluk vier je in de kruimel

Marcel en Aaltje

Foto’s

Ook foto’s maken is geen enkel probleem; zo bieden de vijver met zandstrand en de ruime landelijke tuin met fruitbomen de ideale mogelijkheid om prachtige foto’s van jullie huwelijk te maken.

Muziek

We voorzien jullie feestelijke dag met professioneel licht en geluid. Deze set is volledig afgestemd op onze locatie. Uit onze uiteenlopende selectie van DJ’s is er altijd een geschikte kandidaat voor jullie bruiloft. De DJ’s hebben veel ervaring en verzorgen met plezier de passende muziek voor jullie grote dag. Zij stemmen met jullie persoonlijk jullie muziekkeuze af.

Voor mensen met een lichamelijke beperking is er een mindervalidentoilet aanwezig.

Tips

De Kruimel heeft een romantische bruidssuite en mogelijkheden voor gasten om te blijven overnachten. Daarnaast kunnen wij jullie tips geven over bijvoorbeeld een leuke trouwambtenaar, een goede fotograaf of een DJ voor een top feest!

Ja, ik ben geïnteresseerd en wil graag een vrijblijvende afspraak maken.